Senyum dan Positif

Dua perkara yang perlu ada untuk menceriakan hari anda.
Hari ni mula2 rasa macam tak berapa happy tapi bila difikirkan secara positif, selesai masalah.

Hari ni baru je dapat surat yg dinanti-nantikan,
Esok boleh proses kot, harap semuanya berjalan lancar.

Hari ni juga baru dapat nak buat posting baru kat blog,
baru boleh senyum dan ada kepuasan sikit..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Kalau boleh godek internet, layan FB, baca blog dan sebagainya masa kerja..jangan salahkan bos kalau tak dapat markah tinggi..ahaks
Bersyukurlah dengan penghargaan yang diberi.
*
*
*
kalau saya senyum, awak senyum sekali..

ramai yang nantikan 201020102010 malam ni...saya tunggu 21 lepas malam nanti. hehe...

9 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
DAH HAPPY ERTINYA DAH OK LAH TU. HARAP TERUS CERIA. APA CERITA SURAT YG DINANTI2KAN ITU?

MENTIBANG LAUT said...

luahfikiran.
Wsalam...tq, memang akan sentiasa ceria. saya baru dpt transkrip exam. nak apply utk sambung belajar lagi.

sayangsayangibu said...

salam
baguslah
tahniah
semoga berjaya.....

MENTIBANG LAUT said...

Insyaallah..tq

zonaku said...

dah siap surat.. isi la borang pulak....

MENTIBANG LAUT said...

isi borang apa tu? byk borang ni...

PeNaRi LaUt said...

uiks???Tahniah tuan....nk pi mana lak pas nih??

MENTIBANG LAUT said...

tak pi mana eh...

hazeleyed lady said...

...Buatlah apapun ...janji bahagia.
Be happy.