Perancangan caca marba

Hujung minggu ni patutnya masa dihabiskan dgn menyiapkan keje2 sekolah. Hanya satu tugasan je yg siap, yg lain mlm ni kot kalau rajin. Huhu.. Hari ni ahad byk program best, antaranya final rugby dan EPL match antara MU vs MC.

Malam ni dah plan nak duduk bersama geng2 bola. Tapi cuaca nampak mcm kurang mesra, takut astro tak dpt jer.

Nape tetiba aku rajin berblog ni? Haha.. Jawapannya sbb baru install blog apps kat ipong ni. So mudah la nak menulis dan publish. Kalau ada yg sesat terbaca tu mekasih la..

Ok masa dah time utk keluar.. Tata

2 comments:

zonaku said...

selamat kembali... moga semangat berblog berkekalan

Anonymous said...

Hey there! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to give it a
look. I'm definitely enjoying the information. I'm bookmarking and will
be tweeting this to my followers! Wonderful
blog and fantastic style and design.
my webpage - Additional Reading