Sakit Tangan

Pagi tadi bangun rasa sakit satu badan.
Ni la penangan kalau terlalu aktif bersukan dan bermain sukan yang dah lama ditinggalkan.
Petang semalam saya habiskan masa dari pukul 3 sampai 7 ptg main golf.
Sejak tahun lepas dah start memukul dan rasanya skrg dah makin meningkat.
even, brader yg start ajak join dan mengajar aku pasal gop ni dah aku makan..huhu

Nak dijadikan citer, malam td ada mini tournament badminton.
Selaku champion kampung, mmg kena hadir la bg support dan join sekali.
Ni la sebahagian dari aktiviti kursus yg sedang aku ikut skrg.
Mode of play, undian dibuat utk pilih partner.
dan sekali lg, sbg seorg champion (huhu), tak kisah sangat geng sapa pun.
Dan mmg nyata, aku dpt partner yg agak kayu sikit..hehe (sori Pak Dimas)
walaupun dia dari negara seberang tp main badminton pun tak tau..
kalau tau rexy mainaky mesti dia kecewa.

Rata2 yg main semlm geng2 biasa jer.
Bukan kaki jumping smash yg terrer2 la..
tapi disebabkan aku dah gantung raket sejak tahun lepas,
maka banyak la otot2 dan pergerakan yg jd makin lembab.

kesimpulan, walaupun menang mlm td tp kesannya sampai ke pagi ni sakit satu badan..
main golf 36 lubang pun tak mcm ni.
ok la...nak layan hangguk2 dalam kelas ni.
subjek kureng menarik..

tata...huhu


5 comments:

zonaku said...

hehhee.. angguk.. angguk....



lama2, pengajar kat depan : geleng... geleng...

MENTIBANG LAUT said...

hehe..ngantuk ler..

Teja RB said...

lama tk rayau blog org... huhuhu

pokoba tibang??

MENTIBANG LAUT said...

baikkkkkk...

abu muaz said...

maaf ya tuan ... ada orang kata GOLF ini untuk G..golongan
O..orang
L..lemah
F.. fikiran

maafla kalau silap.